esmaspäev, 14. aprill 2014

Aprillinali

Tõsi on see, et aeda polnud ma juba kolm nädalat saanud. Kuna ilmad olid olnud võrdlemisi vilud ja ööd sageli miinuskraadidega, ei arvanud, et selle ajaga olulisi arenguid oleks võinud sündida. Aga võta näpust. Reede hilisõhtul käsikaudu kobamisi leitud peakesed võtsid laupäeva hommikuses vihmasabinas juba hoopis konkreetsema ja värvilisema kuju. Hall päev aga rõõmu ja kirkaid toone täis!

Tulipa humilis 'Helena'
Tulbipeenras T. humilis 'Helena' esiplaanil/ Tulips bed with Tulipa humilis 'Helena' in front
Tulips bed
Tulbipeenar/ Tulips bed
Tulipa humilis 'Lilliput'
Tulipa humilis 'Lilliput'
Tulipa turkenastanica & biflora
Tulipa turkestanica & Tulipa biflora
Muscari 'Pink Sunrise'
Muscari 'Pink Sunrise'
Tulipa 'Persian Pearl'
Tulipa humilis 'Persian Pearl'
Tulips bed
Tulbipeenar/ Tulips bed 12.04.2014

Summary: April Fool

I have to admit that it was tree weeks since the last visit to my garden. Weekends in meanwhile were devoted to friends and city pleasures. As the weeks in meanwhile were rather chilly and with many-many frosty nights, I thought that there hasn't been much of a progress in my garden. So the surprise was even greater when I finally was able to see all my beds and borders on this past Saturday. Those tulips I really didn't expect to be in bloom so soon - they fooled me well enogh! But the days were gray and rainy once again so the fully open blooms I have to wait for another week!

6 kommentaari:

  1. Ooo...peaks ka kodust mõneks ajaks ära minema - kevad hiilib kohale :)

    VastaKustuta
  2. See paistab üks väga soe koht olevat.:)

    VastaKustuta
  3. see peab üks väga soe koht olema, olgu kuidas on aga rõõmu teeb see peemar kohe kindlasti :)

    VastaKustuta
  4. Oo kui kaunid tulbid! Turcestanicad on ikka väga, väga ilusad. Kahju kohe, et oma aeda neid tuua ei saa, rotid veaksid kohe laiali.
    Tulp on fantastiline lill. Ilus nii üksiku õiena kui kimbus või parves.

    VastaKustuta
  5. Ega lõunapiirkonnaga ikka sammu pidada ei jõua. Juba eelmisel aastal imetlesin seda majaseinaäärset peenart. Aga et juba pregu täies ilus, poleks küll arvata osanud.

    VastaKustuta
  6. Mulle meeldivad tulpide liigid enam kui sordid ja eks nad tegelikult ju olegi varased. Lihtsalt meie viimased talved on olnud väga hilised

    VastaKustuta