pühapäev, 8. september 2013

Suvi septembris

Tänased pealinna spordiüritused jätsid mind selleks nädalavahetuseks linna, kuigi oli kihk ka sõita maale. Näha, kas öökülmad on käinud ning kannadele liiga teinud või on veel kõik korras, kas liblikaid veel lendab ning mis nende toidulaual õitsemas on. Loodan, et siiski kõik on hästi. Lubatakse veel sooja septembri jätku ning oktoobritki, ehk võiks siis aiarõõmegi nii kaua jätkuda.

Sooja suvise laupäeva veetsin hoopis Pirita rannas. Pika päeva säras suvine soe päike ning vesigi kutsus ennast proovima. Ei olnud ta suvisest jahedam, sest tavaliselt rannahooajal lääne-lõuna poolt tulevad tuuled puhuvad põhjaranniku veed jahedaks. Inimesi ehk veidi vähem kui südasuvel, kuid siiski küllaldaselt. Pildilt jätsin nad küll välja, kuigi nüüd näen, et oleksin nendega ehk rohkemgi meeleolu loonud. Tagantjärgi tarkuks. Selline rannaseptember!

Pirita septembris
Pirita beach in Tallinn
Summary: Summer in September

Fall usually arrives with September in Estonia. Only in very rare occasions it lasts little longer. However, this happens to be the case this year. It has been wonderful weather all summer long and it continues on, which is pleasing us all. Even more rear are occasions when you can go to the beach in September and have a sun bath and take a swim. But many were doing so yesterday, me among them. I left them all out from my picture, which I see as a drawback now. It would have given some real atmosphere of the day, which I enjoyed a lot!

We also had our first night frosts in midlands this Saturday. Fall in nights and summer in days. What a September! 

1 kommentaar:

  1. Huvitav valgus...... ja toesti kuidagi maailmalopu-honguline, inimesed puuduvad! Voi kui katta kinni pildi ulemine osa, siis voiks see olla Kuupaistesonaat pildi sees.............. jatab sihukese mulje.

    Huvitav ikkagi.

    VastaKustuta