kolmapäev, 1. mai 2013

Kevadpüha,1. mai

Maikuu on käes. Uskumatute tuulte saatel saabus ta. Või siis pigem läks aprill nendega? Loodan viimast, et külmad on möödas ja taimed saavad kosuma-kasvama hakata. Ma tean, et nad ootavad. Ootavad aednikudki.

Vaatamata tuulele ja võrdlemisi jahedale aprilli lõpule on muru juba roheliseks minemas ja esimesed pungadki põõsastel puhkemas. Kui õhtul tuul vaikib, on täitsa tore. Aga metsaveerudes on veel lund leida. Ja aias õitsevad lumikellukesed. Selline kevadpüha. Aga pole hullu, inglise galanthofiilid võivad vaid unistada lumikellukestest mais. Aga meil on! Mais!

Head kevadpüha kõigile!

Galanthus nivalis
Galanthus nivalis in May, in Estonia

5 kommentaari:

  1. Selline kevad siis sedapuhku jah :)

    VastaKustuta
  2. Nice photo today. I tried to translate your blog so I can follow it, but I could not find English in the translator tab. Any help?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hey! I had my language set on English, so that was the reason why the English was missing in translator tab. Problem should be fixed now. However, I know that Google makes a crappy job on translating Estonian to English.

      Kustuta
  3. Kõik su fotod on väga head, neid võiks nautida ka mitte-lillesõber. Ka juttsid on mõnus lugeda. Tore, et blogi ellu äratasid.

    Selleks, et su blogi saaks kergesti ka inglise keelde tõlkida, peaksid muutma Translate Gadget-i skripti Design poolelt. Sinna peaks panema blogi keeleks 'et' kus praegu ilmselt on 'en'.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh ja aitäh, loodan, et sain probleemile lahenduse. Kuigi tean, et tegelikult tuleb sellest Google tõlkest nonsenss. Pean mõtlema võibolla mõnele muule lahendusele. Mõtleb... :-)

      Kustuta