teisipäev, 20. märts 2018

Kevade saabumisel, tere tali!

Kuupäev: 20.03.2018, kevadine pööripäev
Temperatuur: -1,5 C
Ilm: Pilves, vahel kerge lumesadu, tuul nõrk kuni mõõdukas, põhjarannikul põhjast, kodukandis edelast

Pööripäeva hommik pealinnas tervitas värske lume ja kirkalt valge maailmaga. Kõik see jäi kenasti kogu päevaks ning ilmselt veel mõnda aega edasigi rõõmustab meid ikka talvine ilm ja see va lumi.

Spring Equinox 2018
Pööripäeva hommik, Spring Equinox 2018
Spring Equinox 2018
Nii pehme ja õhuline, et suisa ilus/ So fluffy and airy, it looks pretty!
Spring Equinox 2018
Kevad?/ Spring?
Märts meile ilmselt olulist ilma paranemist ning suure kevade saabumist ei too. Õhu sissevool põhjast jätkub ning see toob vaid külma, aegajalt ka lund ja lörtsi, mõnel soojemal päeval ehk vihma. Kuigi vahepealne sula ja vihmasadu sulatas lund jõudsalt, siis viimane püsib veel visalt ning kes teab, kas paljast maad enne aprilli näebki.

Nädalavahetusel oli aga ilmeline ilm, mida mul oli õnn seekord jälle Hiiumaal nautida ning nii mõnegi päiksepoolse seina ääres võis juba leida "ninakesi". Kevad siiski tuleb!

Early Signs of Spring, Kärdla, Estonia
Esimesed saabujad/ First Signs of Spring

Nädalavahetusel üle mitme nädala koju, näis mis seal ootamas on, äkki kevad?!

9 kommentaari:

  1. Uskumatu lumi teil seal põhjas. Eks see põhjala värk rohkem olegi. meil on pisut viisakam olukord aga ninasid, rääkimata nuppudest ei ole. Ilusat kevadet, küll tema tuleb :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nii, olen oma reageeringutega natuke ajast maas, aga teema uuesti täiesti aktuaalne. Uskumatu lumi on meil JÄLLE põhjas- täna hommikul 5 cm uut lund!
      Kevad... kus?

      Kustuta
  2. What Equinox Tistou? Our Earth doesn't move I suppose, where is spring? I'm tired of snow, this night we had snowfall again, br br.
    Your last photo shows that maybe Earth moves, doesn't it?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nadezhda, You have wonderful sense of humour :) I am Tistou's mother and sometimes we visit gardens together. Perhaps we can take it to Your's one day :)

      Kustuta
    2. I belive that there is a great chance! :)

      Kustuta
  3. Nädalavahetuseks lubas ilmajaam tõesti kevadet. Aga arvestades seda lumekogust, mis hetkel maad katab, siis... Vähemalt plusskraadidega on õhus kevade lõhna tunda, saab sedagi nautida :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nädalavahetus tõi päevased plussid, aga õhus oli minu jaoks vaid osooni, kui õhtul temperatuurid õhul jälle krõbedaks muutusid. Muidugi on ka seda värskust hea sisse hingata!

      Kustuta
  4. Jah, siin ka kaunistati maa kevade tuleku puhul värske kauni lumega ja ....ühes aias nägin minagi juba lumikellukeste ninasid. Egas midagi, ootame! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Täna jälle ilus ja värske! Pole midagi öelda! Ja loomulikult ootame, ja loodame! :)

      Kustuta